LIGE NU:

Ny serie: Mit liv under corona

I en ny serie fortæller nordjyder om, hvordan deres liv er, mens samfundet er lukket ned. De fortæller, hvordan de har fået det bedste ud af det. For det giver udfordringer både på arbejde og på hjemmefronten, når vi skal følge myndighedernes restriktioner.

Vi har alle mærket, at hverdagen har ændret sig på grund af frygten for corona. Og vi tænker også alle på, hvornår vi igen kan opføre os, som vi gjorde, før pandemien lagde sig som en skygge over vores liv.

I den nye serie "Coronaliv" fortæller en række nordjyder om, hvordan deres verden ser ud lige nu. Og de beretter hver især om, hvad de har gjort for at få det bedste ud af situationen.

- Det har været sjovt at møde mennesker, der hver på deres måde har fundet vejen til at holde humøret oppe i denne lidt triste tid. Det kan være personlige triumfer eller gode idéer på arbejde, som tilsammen har været med til at skabe et godt liv her under restriktionerne, fortæller Zita Hvid, der er tilrettelægger af serien.

Under optagelserne er der selvfølgelig taget alle de gængse forholdsregler som god afstand, mundbind og interview er udført udendørs.

- Det har været noget anderledes end den måde, jeg normalt møder mennesker på, når jeg laver portrætter. Men vi skal jo alle indordne os efter reglerne, siger Zita Hvid.

I serien kan du møde sanger og rapper Jonny Hefty, skuespiller Line Nørholm, dansktopsanger Maibrit Post, direktør for Skagens Museer Lisette Vind Ebbesen, direktør for Kunsten Lasse Andersson og Rikke Bruun-Mortensen, indehaver af DanceAction og BeYou. 

Se første afsnit af Coronaliv herunder eller se hele serien HER. Det første afsnit sendes tirsdag aften på TV2 Nord Salto klokken 19.50.