Nye ordrer hos Migatronic Automation kan koste juleferien

Migatronic Automation i Aabybro har fået en glædelig julegave i form af en kæmpeordre fra den tyske bilindustri. Medarbejderne er mere end velkomne til at tage en tørn i juleferien.

Der er heldigvis lyspunkter for erhvervslivet midt i en mørk tid. Migatronic Automation i Aabybro kan se frem til en øget omsætning på omkring 10 procent, efter det tyske VW-datterselskab Sitech atter har bestilt robotsvejseanlæg.

Tilbage i 2002 fik firmaet for alvor sit gennembrud, da det tyske bilfirma bestilte 75 robotsvejseanlæg til deres bilsædefabrik i Polen.

Nu vender Sitech tilbage og har bestilt endnu en omgang robotsvejseanlæg.

- Vi ser det som en klar blåstempling af os, når så stort et firma for anden gang vælger os som leverandører, siger Claus Pagh, business area manager for Migatronic Automation.

Han glæder sig meget over den nye ordre, der har gjort det nødvendigt at ansætte fem nye medarbejdere. Lige nu har firmaet cirka 55 medarbejdere.

Den nye ordre har fyldt lagerhallerne med udstyr og øget behovet for arbejdskraft.

- Juleaften er stadig hellig, men medarbejderne er selvfølgelig mere end velkomne til at komme ind og tage en tørn i dagene mellem jul og nytår, siger Claus Pagh.