Nyt badminton-samarbejde

01:37

Vendsyssel Elite Håndbold indgår nyt samarbejde med abc Aalborg om talentudvikling. Foto: Vendsyssel Badminton Elite

1 af 2

Vendsyssel Elite Badminton og abc Aalborg er gået sammen om en ny aftale, der skal udvikle flere ligaspillere.

De to klubber har lagt den interne konkurrence på hylden, og skal i stedet til at spille sammen.
Konkret betyder samarbejdsaftalen, at de bedste seniorspillere i abc Aalborg får mulighed for at træne med hos VEB, ligesom de bedste ungdomsspillere i VEB's to moderklubber, Skagen og Frederikshavn, kan komme til abc Aalborg og blive udfordret

- Vi får jo skabt et træningsmiljø, der er optimalt for alle lige fra U9-spillere til liga-spillere, og det er helt unikt, siger Carsten Anthonisen, der er næstformand i abc Aalborg.

Spillerne bliver altså udfordret på tværs af klubberne. 16-årige Camilla Bach Sørensen, der spiller i abc Aalborg, glæder sig til at komme op og træne sammen med VEB.

- Lige nu er jeg en af de bedste spillere her i klubben, så når jeg kommer til at møde nogle andre, som er endnu bedre end mig selv, så er det godt fordi så får jeg nye udfordringer, siger Camilla Bach Sørensen.

- På sigt kan vi være medvirkende til at holde nogle af de unge mennesker hjemme i Nordjylland, så der bliver nogle potentielle ligaspillere ud af den her fantastiske flok unge mennesker, som der er i abc, siger John Axelsen, der er bestyrelsesmedlem i
Vendsyssel Elite Badminton.

Samarbejdsaftalen er ikke en fusion, men de to klubber afviser ikke, at det måske kan blive det i fremtiden.

- Nu må vi se hvad tiden bringer. Alt starter jo et sted, siger John Axelsen.

Forsiden lige nu