Nyt i Fårup Sommerland

01:51

Foto: TV2/Nord

1 af 2

Fårup Sommerland er i fuld gang med at klargøre parken til den kommende sæson. Nyhederne i år er et nyt spisehus og en ny rutsjebane, og så har parken fået ny direktør.

Søren Kragelund er næsten synonymt med Fårup Sommerland, men fremover bliver det lige så ofte den nye administrerende direktør Per Dam vi får at se i den rolle i det familieejede firma.

-Jeg har ikke tænkt mig at stoppe foreløbig, men nu er jeg selv 63, så det bliver fint at få nogle yngre kræfter i firmaet, siger medejer af Fårup Sommerland, Søren Kragelund til TV2/NORD.

For gæsterne bliver nyhederne i år en rutsjebane til de mindre børn, og så et nyt spisehus lige indenfor indgangen på 1100 m2 med plads til 400 gæster. Pris 24 millioner kroner. 
 
-Det er fordi vi gerne vil løfte niveauet i forhold til det mad vi tilbyder vores gæster, og så vil vi gerne løfte kapaciteten i forhold til hvor mange mennesker vi kan bespise, siger Per Dam, administrerende direktør i Fårup Sommerland til TV2/NORD.

Sidste år slog Fårup sommerland sin egen publikumsrekord igen, og det har tit givet store trafikale problemer i området. Derfor går mange af vinterens arbejder ud på at forbedre adgangsvejene til parken.

-En af de ting, der er vigtig for os, det er, at uanset om der er 5.000, 10.000 eller 18.000 gæster på en dag, som der var i sommers, så handler det om at vi giver dem en god oplevelse når de er her, siger Per Dam, administrerende direktør i Fårup Sommerland til TV2/NORD.

Teknik og miljøudvalget i Jammerbugt kommune besluttede i dag, at udvide vejen ned til Fårup Sommerland, så den bedre kan klare spidsbelastningerne.

Forsiden lige nu