Nyt Pirates-nederlag i Gentofte

Dramaerne fortsætter i kvartfinalerne i Metalligaen i ishockey, efter Aalborg Pirates tabte 0-1 til Gentofte. Fredag mødes de i afgørende kamp.

Tirsdag aften tvang Gentofte grundspilsvinderen, Aalborg Pirates, ud i et syvende og afgørende slag om en billet til DM-semifinalerne. Gentofte sejrede 1-0 på hjemmebane i den sjette kamp, og stillingen er 3-3 i kampe mellem holdene.

Allerede efter knap syv minutter bragte Joonas Riekkinen Gentofte foran. Målet blev kampens eneste.

De to hold var søndag ude i en maratonkamp i Aalborg, som hjemmeholdet trak sig sejrrigt ud af efter 51 minutters overtid. Aalborg Pirates har på grund af sin placering i grundspillet fordel af hjemmebane i den afgørende kamp.

Indtil videre er alle seks opgør mellem Aalborg og Gentofte endt med sejr til hjemmeholdet.