Nyt sodudslip fra Løgstør Fjernvarmeværk

Det er tredje gang på tre måneder, at campingvognene, der står hos Løgstør Caravancenter bliver svinet til af sod fra det nærliggende Løgstør Fjernvarmeværk.

Ejeren af Løgstør Caravancenter er godt træt af sin nabo, Løgstør Fjernvarmeværk. I dag kunne han nemlig konstatere, at et defekt halmfyr i Fjernvarmeværket igen har svinet hans campingvogne til med sod.

- Jeg bliver sur, bitter og skuffet over, at jeg skal finde mig i sådan noget gang på gang, siger Jørn Olesen til Tv2/Nord.

<b> Fejlen er ikke ny </b>
Sodpartiklerne stammer fra et nyt halmfyr på Løgstør Fjernvarmeværk. Halmfyret har en defekt. Fejlen tager fjernvarmeværkets formand på sig.

- Det er vores fejl, at der sker et udslip, og derfor har vi også allerede tilbudt ham at få det gjort rent. Der kommer folk fra rengøringsselskabet i morgen tidlig, siger Uffe Bro.

Det er ikke første gang, at Jørn Olesen må se fjernvarmeværkets sodudslip lande på hans campingvogne. Det skete også i december og i januar. Dengang lovede Fjernvarmeværket, at det var sidste gang. Men nu har Jørn Olesen fået nok af de tomme løfter.

<b> Luk halmfyret </b>
- Jeg har taget kontakt til Vesthimmerlands Kommune og bedt om at få lukket den fjernvarmedel, der laver de sodudslip, siger Jørn Olesen.

Vesthimmerlands Kommune kunne i dag ikke svare på, om de kan eller vil lukke halmfyret, men den ansvarlige udvalgsformand, Knud Kristensen, ser med stor alvor på sagen..

- Jeg har taget kontakt til den ansvarlige i teknisk forvaltning, således at det i morgen bliver fulgt til dørs, sådan at vi er sikre på, at det her er definitivt afsluttet. Vi vil simpelthen ikke acceptere, at det sker, siger Knud Kristensen (Kons.).

Forsiden lige nu