Fritids- og kulturudvalget i Hjørring Kommune foreslår at der bygges et nyt stadion. Foto: Per Colstrup Vinkel (Arkivfoto)

Nyt stadion i Hjørring

Fritids- og kulturudvalget i Hjørring foreslår at der bygges et nyt stadion i byen. Udvalget vil etablere et Park Vendia indeholdende stadion, fodboldbaner, Vandhuset, tennis og vandrerhjem.

Hjørring Kommune har i flere år fået dispensation af DBU, til at bruge det eksisterende Hjørring stadion, hvor både Fortuna Hjørring og FC Hjørring afvikler sine kampe.

Fritids- og kulturudvalget vil etablere en Park Vendia indeholdende mange forskellige faciliteter foruden fodboldbaner, stadion, Vandhus, tennisbaner, vandrerhjem m.m.

Udvalget foreslår at byrådet i første omgang, bevilger en halv million kroner til indledende undersøgelser. Det skriver P4 Nordjylland.

- Vi har i forvejen fodboldklubberne, der ligger dernede. Vi har vandhuset, vi har tennis, vandrerhjemmet og sådan nogle ting. Så får vi startet op på stadion, tror vi på, at vi kan fylde rummet ud med det vi gerne vil kalde Park Vendia, siger formanden for udvalget Sven Bertelsen.

Det vil koste omkring 30 millioner kroner at bygge et nyt stadion. Det nuværende stadion kan indbringe en del, men hvor resten af pengene skal komme fra, skal forundersøgelsen give svar på.

Byrådet tager stilling til forundersøgelsen senere på måneden.