Nyt vidne i Serritslev-sag

01:55

Huset i Serritslev, hvor familien boede, er efterfølgende blevet jævnet med jorden. Foto: Ib William Christensen

1 af 2

Et hidtil ukendt vidne har nu meldt sig til Nordjyllands Politi i forbindelse med, at ankesagen er startet i Landsretten.

Serritslev-sagen ruller igen. Denne gang er det Landsretten, der skal tage stilling til de to forældres skyld. Sagens kendte og skræmmende detaljer vil det næste stykke tid blive genfortalt og genovervejet, men nu tyder alt på, at der også kommer et helt nyt vidne med.

TV2/NORDs reporter i retten fortæller, at en mand har meldt sig som vidne. Han skulle have kørt med sagens hovedperson, den ældste datter der snart runder 22-år, på dagen, hvor hun flygtede fra hjemmet i Serritslev.

Nordjyllands Politi skal nu efterprøve, om manden, der har meldt sig, er den mand, der hjalp pigen med at flygte. Hvis han er det, skal han vidne i sagen.

Tilbage i juni måned blev forældreparret i sagen kendt skyldige i vanrøgt og mishandling af deres i alt ti sammenbragte og fælles børn. Faren blev yderligere kendt skyldig i sexovergreb mod sin egen datter og en yngre steddatter. Den 38-årige mor blev i juni i dømt fire års fængsel, og faren blev i dømt forvaring på ubestemt tid. Begge forældre anker dommene til frifindelse.

Mandag startede ankesagen i Vestre Landsrets afdeling i Aalborg.

Forsiden lige nu