Foto: TV2/NORD (Arkiv)

Officielt: Kusk fortsætter til 2015

Kasper Kusk har fredag morgen fået forlænget sin kontrakt til 2015, der ellers ville løbe ud til sommer.

Trods Lynge Jakobsen snart stopper som direktør, skriver han stadig masser af kontrakter i AaB. I går fik cheftræner Kent Nielsen en forlængelse. Og i dag fik Kasper Kusk også en ny kontrakt.

AaB offentliggører i en pressemeddelelse, at AaB-topscorer Kasper Kusk fortsætter i den røde-hvide trøje i yderligere to år.

- Fra at være en spiller som vi håbede og troede på, har Kasper gennemgået en fantastisk udvikling, så han nu er en spiller, vi har forventninger til, hver gang han har bolden. Han har flyttet sig ekstremt meget det seneste års tid, og jeg ser ingen begrænsninger for Kaspers udvikling, siger Lynge Jakobsen.

21-årige Kasper Kusks agent John Sivebæk lå i et to timer langt forhandlingsmøde med klubben torsdag - et møde, der altså udmøntede i en færdig kontrakt, som den unge angriber i dag har skrevet under på.

- AaB er min klub og har været det i mange år, og jeg er selvfølgelig glad for at kunne fortsætte min udvikling både spillemæssigt og på det personlige plan her, siger Kasper Kusk.