Oprykker leverede sensation

Team Vesthimmerland leverede fornem fight i flot sejr på hjemmebane i 1.division mod HC Fyn.

Med stjernespilleren Lars Krog Jeppesen i spidsen var det en flok fynske favoritter der lørdag eftermiddag gæstede Aars og Team Vesthimmerland. Men det var ikke til at se fra kampens start, hvor hjemmeholdet satte sig tungt på gæsterne fra HC Fyn.

Foran 5-2 og 7-4 var det ikke til at se, at hjemmeholdet er de glade amatøter, mens fynboerne opererer med et budget i millionklassen. Men efter en flot start, så faldt hjemmeholdet lidt sammen mod halvegens slutning som sluttede helt lige 11-11.

I starten af anden halvleg gik det, lidt som forventet, i retning af fynsk sejr. Men på fremragende fight, så fik hjemmeholdet igen vendt kampen. Og ikke mindst Mads Christensen der med hele ni mål havde sin store andel i sejren på 26-24.

- Det er jo fremragende. Vi ved godt, at vi kommer til at være underdogs i de fleste kampe i den her sæson. Men vi var indstillet på at give den fuld gas, og med den opbakning vi får, så kan man ikke andet end at vinde, sagde en lykkelig Mads Christensen til TV2/Nord efter kampen.