LIGE NU:

Optakt: Nordjyske fodboldkvinder tørner sammen med Barcelona i Champions League

Det nordjyske kvindefodboldhold Fortuna Hjørring kan se frem til en stor kamp, når de senere i dag møder FC Barcelona i ottendedelsfinalen i UEFA Women’s Champions League.

Efter Fortuna Hjørring sidst baskede slovenske ZNK Pomurje i 1/16-finalerne, er det altså en lidt anden modstander, de skal spille bold mod i ottendedelsfinalen i dag. Det er nemlig det catalanske storhold FC Barcelona, der venter dem på grønsværen på Johan Cruyff Stadium i Barcelona. Og det er langt fra sikkert, at det bliver lige så let som sidst.

De spanske fodboldpiger har nemlig vundet alle ottendedelsfinaler, de har været i, gennem de seneste fem sæsoner. Derudover har storklubben, som af mange associeres med Lionel Messi og danske Martin Braithwaite, opnået flotte resultater i UEFA Women’s Champions League de sidste to år.

Hvor Barcelona sidste år måtte se sig slået ud af den prestigefyldte turnering i semifinalen, nåede de i sæsonen 2018/2019 skridtet videre og snuppede en flot andenplads. Til sammenligning er Fortuna Hjørring kun kommet videre fra ottendedelsfinalen én gang. Det var i 2017/2018. Derudover har de nordjyske piger tidligere været i finalen, men det skete gennem en anden turneringsstruktur.

Spørgsmålet er, hvem der vil tage sejren, når den første ud af to kampe i ottendedelsfinalen spilles i dag. Startfløjtet lyder klokken 16.45. Kampen kan ses på Viaplay. 

Der spilles returkamp den 10. marts i Hjørring. 

Hans Andersen

Hans Andersen fastholder sin uskyld i sag om hærværk

60_percent

play Direktør om indbrud i firmabiler: - Jeg er skidetræt af det

060421 FO Hans Andersen og ødelagt klit

play Klitsag afgjort: Kendt erhvervsmand idømt betinget fængsel for hærværk på klitter

Jægerhytten, Nibe Festival

Store festivaler kan ikke gennemføres som planlagt, siger ekspertgruppe

Hans Andersen

Hans Andersen fastholder sin uskyld i sag om hærværk

60_percent

play Direktør om indbrud i firmabiler: - Jeg er skidetræt af det

Til forsiden

Til forsiden