Under en efterforskning er det kommet frem, at der har været sat et kamera op i pigernes omklædningsrum. Foto: Lars Christoffersen

Piger hemmeligt filmet i omklædningsrum

Nordjyllands Politi efterforsker i øjeblikket en sag, hvor der har været sat et kamera op i pigernes omklædningsrum på Hasseris Gymnasium.

Fandt billeder på computer

Det skriver nordjyske.dk.

Vicepolitikommissær Ole Jensen bekræfter overfor nordjyske.dk, at sagen efterforskes, men vil ellers ikke udtale sig om sagen.

Rektor på Hasseris Gymnasium Anders Bach Jensen fortæller, at episoden ligger cirka tre år tilbage. Men det er kun et halvt år siden, at gymnasiet blev gjort opmærksom på sagen. Det skete, da politiet i forbindelse med en anden kriminalsag beslaglagde en computer.

- De kiggede på computeren og fandt billeder fra en skole og fandt så frem til, at det var fra Hasseris Gymnasium, siger Anders Bach Jensen til nordjyske.dk.

Billederne er taget i pigernes omklædningsrum.

- Politiet kom ud og inspicerede omklædningsrummet og fandt spor efter, at et kamera havde været klæbet op, siger Anders Bach Jensen.

Kameraet var fjernet igen, men gymnasiet blev bedt om at udlevere lister på de elever, som gik på skolen i skoleåret 2009 og 2010, så politiet kunne kontakte de tidligere elever. Billederne er efter de nuværende oplysninger ikke blevet videredistribueret.