Pinsesport: 2 x fest og en skæbnekamp

Tre nordjyske fodboldmandskaber løber tirsdag på banen. To af holdene har masser at fejre, mens det sidste har nerverne uden på tøjet.

Der er guldfest i Hjørring og oprykningsfest i Hobro mandag, mens nerverne sidder uden på tøjet for Vendsyssel FF der på udebane mod Horsens skal vinde mens de nærmeste konkurrenter fra AB skal tabe deres kamp.

Omkring klokken 15 kunne Fortuna Hjørring løfte trofæet og kalde sig danske mestre i kvindefodbold. De kunne slutte af med maner og vise pokalvinderne og de nærmeste rivaler Brøndby IF hvor skabet skulle stå. Det blev desværre til et nederlag på 1-2, men nordjyderne er stadig mestre med et komfortabelt forspring til Brøndby i tabellen.

Kampene i 1. division bliver alle fløjtet i gang klokken 16, og Hobro er sammen med Silkeborg allerede sikre på oprykning. Der er dog stadig spænding om hvem der vinder ligaen. Hobro kan med en sejr over Hvidovre vinde ligaen hvis Silkeborg taber eller spiller uafgjort mod Lyngby, der på tredjepladsen ikke har noget at spille for.

Du kan se resultaterne af alle kampene og få reaktioner når TV2/Nord sender direkte fra Hobro i aften klokken 19.30.