Piraternes pointstime blev brudt

Aalborg Pirates fik ørerne i maskinen, da holdet fredag aften gæstede Rødovre Mighty Bulls.

Der er økonomisk krise i Aalborg Pirates, men på isen er det gået fornuftigt for piraterne i den seneste tid. Efter at have hentet point i fire kampe i træk kom Pirates dog ned på jorden fredag aften.

Her var Aalborg-holdet på besøg hos Rødovre Mighty Bulls, og det opgør endte med en sejr på hele 5-1 til hjemmeholdet.

Rødovre sad på kampen fra start, og holdet bragte sig foran midtvejs i første periode. I anden periode udbyggede værterne føringen til 2-0.

Tommy Grant gav Pirates fornyet håb, da han reducerede i begyndelsen af tredje periode, men Rødovre lukkede kort efter kampen med tre scoringer på seks minutter.

Rødovres mål til 4-1 blev i øvrigt sat ind af den tidligere Pirates-forward Steffen Klarskov Nielsen.

Aalborg Pirates ligger på ottendepladsen i Metal Ligaen, men er sikret en plads i slutspillet, som begynder i næste uge.