LIGE NU:

Pirates-profil gør comeback

Bjarke Møller tager endnu en sæson i Aalborg Pirates, hvor han har spillet i hele sin karriere.

Aalborg Pirates har forstærket truppen med den 29-årige center Bjarke Møller, som tager endnu en sæson i klubben, hvor han har spillet i hele sin karriere.

- Det er dejligt, at vi har fået Bjarke tilbage på holdet for resten af sæsonen. Vi har altid set ham som en del af ishockeyen i Aalborg, og han har en stor værdi for klubben, siger salgs- og sportsdirektør Frederik Åkesson i en pressemeddelelse.

Bjarke Møller har flere gange overvejet at lægge skøjterne endegyldigt på hylden. I den seneste tid har han testet formen i Pirates for at overveje, om han skulle tage endnu en sæson i klubben.

- Bjarke Møller er en rutineret spiller, der kan bidrage med erfaring, lederskab og spillemæssige kvaliteter. Han betyder utrolig meget for holdet både på og uden for isen, og han kender klubben, siger trænerteamet i Aalborg Pirates, Paul Thompson og Ronny Larsen.

Det er størstedelen af klubbens sponsorer, der har finansieret Møllers comeback. I sidste sæson blev Møller vraget af klubben, men han vendte alligevel tilbage senere på sæsonen og gjorde en fin figur.

Bjarke Møller har i alt spillet 436 kampe for Pirates, og han står noteret for 147 point. Møller var kaptajn for klubben i 2010/11-sæsonen.