Pirates skrotter skadet Bjarke Møller

Foto: TV2/NORD (Arkiv)

Ishockeyklubben ville kun beholde forsvareren, hvis han kunne blive skadesfri.

Aalborg Pirates har ophævet deres kontrakt med spilleren Bjarke Møller. Klubben skriver i en pressemeddelelse, at den ikke ønsker at have kontrakt med en skadet spiller, hvor der er usikkerhed om hvorvidt kontrakten kan fuldføres.

- Vi har tilbudt Bjarke en ny flot 3-årig kontrakt, som tager højde for at kontrakten gennemføres fra Bjarkes side, men den har han ikke ønsket at imødekomme, siger direktør i Aalborg Pirates Frederik Åkesson.

Det er klubbens bestyrelse, der har pålagt direktøren at optimere truppen i forhold til skader og økonomi.

- Vi så gerne, at Bjarke blev skadesfri og kom tilbage til fordums styrke med mange kampe for Pirates. Vi har længe udvist stor tålmodighed, men har set os nødsaget til at ændre aftalen nu, så vi har mulighed for at tage nye spillere ind som erstatning og supplement til truppen, både nu og senere, fortsætter direktør Frederik Åkesson.

Møller har spillet i Aalborg gennem hele sin karriere, og klubben beklager derfor, at de ikke har kunnet blive enige.

- Vi er selvfølgelig kede af, at vi ikke kan nå til enighed om et fremtidigt samarbejde, men det har desværre ikke kunnet lykkes. Vi ærgrer os meget over, at Bjarke ikke vil imødekomme den nye kontrakt på nuværende tidspunkt, men han vil altid være velkommen tilbage, når tingene passer bedre for ham, siger direktøren.

Han er nu på udkig efter den rigtige forstærkning til den rigtige pris.

Forsiden lige nu