LIGE NU:

Plejehjemsleder fyret efter 24 arbejdsdage

Christian Johnson, der siden 1. marts har ledet Fremtidens Plejehjem i Nørresundby, er blevet afskediget efter voldosm tvist med kommunens ældrechef.

Aalborg Kommune har tirsdag morgen udsendt en pressemeddelelse, der i detaljer beskriver hvorfor leder af Fremtidens Plejehjem i Nørresundby Christian Johnson nu er blevet afskediget.

Nordjyske Stifttidende har i længere tid beskrevet forholdene på plejehjemmet og lederen selv har fortalt om kritisable forhold i både avisen og på Facebook og i detaljer beskrevet den partshøring fra Dansk Sygeplejeråd hvor hans afskedigelse blev påtænkt, og derfor lægger kommunen nu kortene på bordet.

I en pressemeddelelse skriver Aalborg Kommune at det er fordi Christian Johnson på et møde med Ældre- og Sundhedschef Lars Nøhr "nægtede at tage mod konstruktiv tilrettevisning fra denne i forhold til, hvorledes henvendelser og klager fra pårørende skal håndteres:Nemlig at erkende fejl, hvis den er begået,rette fejlen hvis muligt - samt sikre at den samme fejl ikke gentages."

Kommunen skriver videre i pressemeddelelsen:

"Christian Johnson ville ikke modtage denne tilrettevisning, var truende i sin adfærd og bad ældre- og sundhedschefen om at forlade sit kontor. I et sidste forsøg på at nå til en fælles forståelse forsøgte Ældre- og sundhedschef Lars Nøhr, at få Christian Johnson på rette vej ved at anmode ham om at være "føl" i en periode på et andet plejehjem for at få en fornemmelse af kultur og personaleledelse i Aalborg Kommune. Det nægtede Christian Johnson ligeledes."

LÆS: Pressemeddelelsen fra Aalborg Kommune

LÆS: Christian Johnson beskriver historien på Facebook

Aabybro Friskole

play Blufærdighedskrænkelse: Mand sigtes for at krænke piger på nordjysk friskole

25_seconds

play Havnefoged hjalp til ved redningsaktion og fik reddet elever i land

Lene Odgaard Andersen

play Lene er en af de sygeplejersker, der skal strejke: - Jeg er ked af, at det rammer borgere

def_thumb,50_percent

play Hornmine er fjernet fra Hanstholm Havn og sprængt

Aabybro Friskole

play Blufærdighedskrænkelse: Mand sigtes for at krænke piger på nordjysk friskole

25_seconds

play Havnefoged hjalp til ved redningsaktion og fik reddet elever i land

Til forsiden

Til forsiden