Politi advarer mod drabsmand

Den 58-årige bosniske mand, der ifølge politiet dræbte en 45-årig kvinde på en parkeringsplads i Thisted, beskrives som utilregnelig

Midt- og Vestjyllands Politi efterlyser ejeren af en mørkegrå VW Golf i forbindelse med det brutale drab lørdag på en 45-årig kvinde på åben gade i Thisted.
Det drejer sig om den 58-årige Fikret Mujkanovic, der er af bosnisk oprindelse. Han er 180 centimeter høj, mørkhåret med daggamle skægstubbe og iført joggingtøj i neutrale farver. Ifølge politiet tilhører bilen den formodede gerningsmand.
Kvinden blev overfaldet kort efter klokken 12.30 på parkeringspladsen foran en Faktaforretning på Kastet 39. Ifølge vidner blev hun stukket flere gange i halsen, hvorefter gerningsmanden flygtede i den mørkegrå vogn på gule nummerplader, der har registreringsnummer RL90 999.
Kvinden blev erklæret død først på eftermiddagen.
Politiet anser den 58-årige mand for at være utilregnelig og opfordrer folk til ikke at forsøge at tilbageholde ham, men straks ringe til politiet. Manden er muligvis stadig bevæbnet, da politiet endnu ikke har fundet gerningsvåbnet.
Politiet kender endnu ikke relationen mellem den dræbte og drabsmanden.
Det var de chokerede vidner, der slog alarm til politiet.
/ritzau/