01:50

Foto: Per Frank Paulsen

1 af 2

Politiet søger vidner efter ulykke med spøgelsesbilist

To blev dræbt i tragisk ulykke på motervej E45 natten til søndag.

Omkring klokken 04.30 natten til søndag kørte en spøgelsesbilist frontalt ind i en modkørende på motorvej E45 i nordgående retning nord for rasteplads Himmerland. Nu søger politiet vidner i sagen.

Både spøgelsesbilisten og føreren af den modkørende bil blev dræbt på stedet. Politiet fik meldingen om en spøgelsesbilist klokken 04.17, hvor flere bilister ringede ind for at gøre politiet opmærksom på spøgelsesbilisten.

- Vi har været i kontakt med en håndfuld, som har ringet ind og har set bilisten, der kørte i den forkerte retning, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Mogens Hougesen.

- Vi appellerer meget til, at skulle der være nogen, som har set noget mellem 04.15 og 04.30 i forbindelsen med episoden, må de meget gerne rette henvendelse til Nordjyllands Politi, siger Mogens Hougesen.

Begge omkomne bilister var fastklemte, og på grund af de omfattende skader var det ikke muligt at frigøre dem på stedet. Derfor blev bilerne med de omkomne transporteret til Aalborg, hvor de afdøde blev frigjort fra bilerne.

Hvis du ved noget om sagen, kan du kontakte Nordjyllands Politi på telefonnummer 114.