LIGE NU:

Politikere og politiet ønsker god jul til hele Nordjylland

Flere nordjyske politikere samt politiet har benyttet højtiden til at sende en julehilsen på Facebook. Vi har samlet enkelte af hilsnerne her.

Julen er traditionen tro en tid, hvor man sender varme tanker og hilsner til hinanden. Det foregår også de sociale medier, og i år er ingen undtagelse. 

Flere nordjyske politikere og offentlige institutioner, såsom politiet, har sendt hilsner ud på deres facebook-side, og vi har samlet nogle af dem her. 

Søren Gade (V), der er et nordjysk valgt folketingsmedlem, har benyttet lejligheden til at sætte fokus på de mindre positive sider af julen. For, som han skriver i sit facebook-opslag, kan julen også være sorgens tid.

Her sætter han fokus på dem, som har mistet nogen, de holder af, eller går igennem en svær tid, akkompagneret af et billede, hvor han står sammen med sine to døtre. 

Det socialdemokratiske folketingsmedlem Bjarne Laustsen ønsker også glædelig jul på sin facebook-side, hvor han lagt en video op den 22. december. 

Her benytter han lejligheden til at tale om nogen af de udfordringer, som Danmark står over for, blandt andet hvidvaskskandalen hos Danske Bank og et skattevæsen, han mener, er defekt. 

- Jeg er virkelig krænket over, at vi har så dårligt et skattesystem, at det også truer vores fælles velfærd. Sagen er, at pengene får lov at flyde ud til ugunst for vores fælles velfærd, siger Bjarne Laustsen i videoen, hvor han også ser frem mod folketingsvalget næste år. 

Nordjyllands Politi har også været ved tasterne i anledningen af julen, hvor de ønsker en glædelig højtid og sætter fokus på, hvordan man bedst sikrer sig mod indbrud. 

- I hjælper os med at gøre en forskel for jer. Og det er den forskel, der får os til at trække i uniformen hver dag året rundt. Glædelig (indbrudsfri) jul til jer alle, skriver de i opslaget.

Ej at forglemme er selvfølgelig også TV2 Nords egen julehilsen. I løbet af juledagene sender vi flere forskellige programmer, hvor vi zoomer ind på nordjyder med en helt særlig historie. 

Det kan du læse meget om på linket herunder. 

 Ellers kan du også bare høre TV2 Nords værter i skønsang, hvor de ønsker hele landsdelen glædelig jul.