Politistationen i Frederikshavn lukkes ikke

Bjarne Laustsen forsikrer, at der ikke sker forringelser af politibetjeningen i Vendsyssel. Frederikshavn Politistation forbliver åben.

<b>Ingen forringelser</b>

- Der bliver ingen forringelser i politireformen, når det drejer sig om politibetjeningen i Vendsyssel. Det har ingen gang på jorden at lukke Frederikshavn Politistation, for det var én af de forudsætninger, hvorunder Socialdemokratiet stemte ja til reformen. Det fremgår også af aftalen, at der er mulighed for at oprette politistationer i områder, hvor befolkningstallet bliver flerdoblet i fx ferieperioden. Der skal også fortsat være mulighed for, at der kan oprettes politistation fx i Skagen i sommerperioden, siger folketingsmedlem Bjarne Laustsen.

<b>800 betjente</b>
800 flere betjente på gaden, når politireformen er gennemført.

- Den socialdemokratiske gruppe har i formiddags drøftet evt. ændringer i reformen, og jeg har her fået en forsikring om, at der ikke bliver tale om ændringer i forhold til de forbedringer, som er blevet aftalt - inklusive at når politireformen er gennemført, skal der være op imod 800 flere betjente på gaden.