LIGE NU:

Prins Joachim åbner fiskerimesse i Aalborg

Prins Joachim kaster kongelig røgelse over den officielle åbning af fiskeri- og akvakulturmesserne DanFish International og DanAqua i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Der bliver kongeligt besøg i Aalborg i begyndelsen af oktober, når H.K.H. Prins Joachim for tredje gang officielt åbner messen DanFish International i AKKC.

Første gang Prins Joachim åbnede messen var i 2007, hvor han netop havde overtaget protektoratet efter H.K.H. Prinsgemalen. Anden gang i 2011, hvor dørene samtidig for første gang blev åbnet til akvakulturmessen DanAqua, som en del af DanFish International.

Og det var en særdeles velforberedt Prins Joachim, der i 2011 fik stor ros for sin åbningstale, som havde substans og viste, hvor stor indsigt Prins Joachim har i fiskeriområdet. Her fremhævede prinsen blandt andet den store og betydende rolle DanFish-messen har fået internationalt samt det succesrige seminarprogram og indlæg på messen, som er med til at give en dybere indsigt i fiskeindustrien, lyder det fra Aalborg Kongres & Kultur Center.

Som protektor for DanFish International vil H.K.H. Prins Joachim holde sin officielle åbningstale onsdag 7. oktober kl. 10 i Aalborghallen.