Ramt af flaske på motorvej

Flere billister var skydeskiver, men ingen kom til skade.

Ved Ellidshøjgårdvej syd for Svenstrup, ser Pia Olesen en person på stå på motorvejsbroen, og et splitsekund efter bliver forruden på hendes bil knust. Hun formår at få bilen bremset og holder ind til siden, hvor hun ringer til politiet.

- Jeg har det virkelig skidt. Det er faktisk først der, det går op for mig, hvad der er sket, siger Pia Olesen fra sin feriedestination i Sverige.

Politiet undersøgte efterfølgende området med hunde, og fandt blandt andet en knust flaske, som, de mener, har slået ruden i stykker.

- Flasken i sig selv er jo farlig, for kommer den ned i kabinen, kan den slå folk ihjel. Samtidig kan føreren foretage en undvigemanøvre, der kan forsage et færdselsuheld, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Poul Badsberg, der betegner sagen som meget alvorlig.

Nordjyllands Politi fik i løbet af natten tre henvendelser fra bilister, der havde oplevet, at der blev kastet genstande ned på motorvejen.

Pia Olesen og hendes veninde var på trods af chokket i stand til at fortsætte til Sverige, men oplevelsen har alligevel sat tydelige spor på deres sommerferie.

- Bagefter er det altså frygteligt. Jeg har da også mest lyst til at tage hjem endnu, siger Pia Olesen.

Udover DNA-spor fra den knuste flaske har Politiet ikke meget at gå efter, og de hører derfor gerne fra personer, der har set noget mistænkeligt ved motorvejsbroen. Politiet kan kontaktes på 1-1-4.