LIGE NU:

Regionen møder nordjyske MF'ere

I morgen mødes regionsrådspolitikerne med de nordjyske folketingspolitikere i Regionshuset i Aalborg.

Regionsrådspolitikerne mødes med deres kollegaer i Folketinget. Og regionsrådspolitikerne ser frem til at få noget igen for det hårde slid, siger regionsrådsformanden.

- Vi har som region gjort vores del af arbejdet. Vi har vedtaget en offensiv sygehusplan, som lever op til alle krav og forventninger, og vi har udarbejdet en plan for regionens udvikling, som har fået ros fra alle sider. Nu har vi brug for det fornødne medspil fra Christiansborg, og derfor ser vi meget frem til mødet med de nordjyske folketingspolitikere, siger Ulla Astman (Soc. Dem.).

Og mødet bliver ikke bare en hyggesnak - der er vigtige emner at diskutere. Ud over eventuelle, nye sygehuse i Aalborg og Hobro og en tredje Limfjordsforbindelse, er NT's nuværende økonomiske krise på dagsordenen.

- De stigende oliepriser rammer jo busselskaber over hele landet, og vi håber at skabe en forståelse for, at man fra Christiansborg er nødt til at gå ind og tage hånd om den kollektive trafik. Fra regionens side har vi gjort, hvad vi kan, oplyser Ulla Astman (Soc. Dem.).