Seneste nyt:

Reklamestunt udløste P-bøde

Et anderledes reklamefremstød i Aalborg koster firmaet bag en parkeringsbøde.

Kan en bil parkere med hjulene i vejret? Ja, det kan den godt, hvis man spørger firmaet Cult, der er kendt som en energidrik, men som også står bag produkter som Shaker og Mokaï. Og det er hvad de har gjort i en række danske byer - inklusiv Aalborg.

Her kan man ved Kennedy Arkaden fredag se en ældre grøn bil ligge med alle fire i vejret. Nummerpladerne er vendt forkert, så de sidder "rigtigt" når man kigger på den, og på samme måde er ordene "Vital Water Cult"

- Det er et reklamefremstød for vores nyeste produkt, og symbolikken er, at man bliver så stærk, at man kan vende biler om på taget, fortæller grundlægger Brian Sørensen.

Alt er dog ikke fryd, gammen og utraditionel reklame. Bilen har nemlig fået en parkeringafgift. Det skriver Nordjyllands Politi på Twitter, som også har fået øje på den mærkværdige parkering.

- Den betaler vi selvfølgelig, og så må vi have trukket en ny parkeringsbillet.

Spørgsmål: Men må I overhovedet parkere sådan?

- Den er forsikret, der er nummerplade på, og p-billeten er synlig i forruden. Så skal parkeringsvagten selvfølgelig bøje sig noget, men det er efter reglerne, siger Brian Sørensen, der er kendt for i flere tilfælde at være gået lige til - og i enkelte tilfælde også over - stregen i markedsføringen af Cults produkter.

- Vi vil selvfølgelig gerne lave noget, der er unikt og som folk ikke har set før, men det er ikke et forsøg på at være klassens frække dreng. Det her er et mere seriøst - hvis man kan kalde det det - produkt, som retter sig mod sportsudøvere.

Bilen vil blive fjernet midlertidigt i forbindelse med Aalborg Karneval, så folk ikke klatrer rundt på den, eller forsøger at få den på ret køl, men efterfølgende vil den igen lande på taget. Måske et andet sted i byen.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Q-Park, der holder opsyn med den pågældende parkeringsplads. De henviser til ejeren af området, som vi afventer en kommentar fra.

150920 Ulla Astman.jpg

Regioner får en milliard ekstra til sundhedsvæsenet

def_thumb,50_percent

play Mandag bliver en blæsende og kold vinterdag

Media Drop 051221 350 emfj

play Jørn og Birgit laver gravhøj i haven og begraver tidskapsler til eftertiden

40_percent

play Nyt anlæg skal producere brændstof ved hjælp af røg fra RenoNord

150920 Ulla Astman.jpg

Regioner får en milliard ekstra til sundhedsvæsenet

def_thumb,50_percent

play Mandag bliver en blæsende og kold vinterdag

Media Drop 051221 350 emfj

play Jørn og Birgit laver gravhøj i haven og begraver tidskapsler til eftertiden

Til forsiden

Til forsiden