Nu peger Teknik og Miljøudvalget i Mariagerfjord Kommune peger nu på en ny placering til det nye rensningsanlæg. PÅ billeder ser man renseanlægget i Hjørring. Foto: TV2/Nord

Rensningsanlæg får ny placering

Endnu engang har politikerne i Mariagerfjord Kommune valgt at flytte placeringen af et nyt stort rensningsanlæg til 400 milioner kroner.

Mariagerfjord Kommune peger endnu engang på en ny placering til det nye rensningsanlæg. Projektet er flyttet seks gange, fordi borgere og Naturstyrelsen hver gang har protesteret over placeringen.

Nu peger kommunens Teknik og Miljøudvalg på området Ravns Graner, nordøst for Hadsund. Området, som udvalget nu har besluttet sig for, ligger længere mod øst i forhold til det seneste forslag.

Den nye placering har nu større afstand til naboerne. Nu ligger den nærmeste nabobeboelse i en afstand af ca. 400 meter.

Planerne om det nye rensningsanlæg har været undervejs i godt to år, og rensningsanlægget skal afløse de ti ældre anlæg i kommunen inden 2015. Men allerede i slutningen af 2013 skulle anlægget gerne være bygget.

Den ny placering skal nu i høring.