Revanche til AaB Håndbold

AaB Håndbold viste tænder i 33-28-sejr over Århus Håndbold, som aldrig kom i nærheden af point mod AaB'erne.

AaB Håndbold kom tilbage på vinderkurs efter onsdagens nederlag til førerholdet AG København. Lørdag vandt aalborgenserne hjemme 33-28 over Århus Håndbold, som er nummer to i Jack & Jones Ligaen.

AaB, som vandt det danske mesterskab sidste sæson, fik samtidig også revanche for et nederlag til Århus Håndbold tidligt i sæsonen, hvor tingene ikke kørte for AaB.

Århus Håndbold fulgte godt med i hele første halvleg, men AaB Håndbold kom alligevel foran 17-14 inden pausefløjt på et par hurtige kontramål.

Kasper Irming er stadig ude med en skade for Århus Håndbold, og det var en offensiv svækkelse for århusianerne, som ofte savnede en spiller, der kunne sætte sig igennem over for AaB's stærke forsvar.

Michael Riis spillede til gengæld en stor kamp for Århus Håndbold og scorede ni mål. Men det var ikke nok. I kampens slutfase var kræfterne opbrugt, og AaB kunne med en effektiv kontramaskine nemt køre sejren i land.

Mads Christiansen blev kampens helt store spiller, og højrebacken satte hele 10 mål ind bag udeholdet. Den danske VM-sølvvinder virkede på ingen måde træt efter slutrunden i Sverige, hvor han spillede 10 kampe.

AaB Håndbold har efter sejren kun fire point op til Århus Håndbold på andenpladsen i ligaen.