Rioch utilfreds med sit forsvar

Danmarksmestrene fra AaB er ikke vågnet efter sommerpausen, og det er især aalborgensernes forsvar, der ikke har fået søvnen gnedet ud af øjnene. Det står klart efter gårsdagens 2-1 nederlag til Brøndby.

Sidste weekends kamp mod FC Midtjylland og lørdagens besøg på Brøndby Stadion har begge vist træner Bruce Rioch, at hans mandskab indkasserer lette mål. Det skriver B.T.:

- Jeg synes ikke, at vi forsvarer os særligt godt med de to mål, erkendte Rioch, der også giver skadesproblemer og karantæner blandt sine forsvarsspillere noget af skylden.

- Vi har tre-fire stamspillere ude, og når de kommer tilbage, så bliver det bedre. Lige nu må vi bare smøge ærmerne op og i gang igen, sagde Bruce Rioch.

I mesterskabssæsonen sidste år fik AaB også en elendig start, hvor de skulle helt hen til sjette runde, før den første sejr kom i hus.

Og måske er det også derfor, at der ikke er bekymring at spore hos sportsdirektør Lynge Jakobsen.

- Jeg synes, vi spiller lige op med Brøndby. Det er selvfølgelig ikke acceptabelt at tabe to kampe, men det er to kaffe-mål, de får, sådan nogle mærkelige nogen, siger Lynge Jakobsen, der ikke vil gøre truppen bredere i den resterende del af transfervinduet:

- Når de skadede spillere kommer tilbage, så kommer vi ikke til at mangle noget. Vi er ikke bekymrede.