Politiet vil gerne høre fra vidner, som har set denne Audi forlade Kvickly i Aars ved 19-tiden fredag aften. Foto: Bilgalleri.dk

1 af 2

Røveri mod Kvickly i Aars

Tre røvere med pistoler, tømte tre kasseapparater fredag aften. I dag blev overvågningsbillederne frigivet. Opdateret lørdag kl. 17.45

Ved 19-tiden i aftes stormede tre bevæbnede hætteklædte mænd ind i Kvickly Aars, mens der stadig var masser af kunder i butikken. De tømte tre kasseapperater.

- De truede en af kunderne med en pistol for tindingen, siger Henrik Hyldig, Vagtchef, Nordjyllands Politi.

Først stop var kassen længst væk fra døren, derefter kassen i afdelingen med blade og cigaretter. Her så ekspedienten sit snit til at trykke på alarmknappen. Til sidst kassen i bagerafdelingen, hvor en ung ekspedient fik sig en slem forskrækkelse

Flere af de ansatte var allerede på arbejde igen i dag, men faktisk har pårørende til de ansatte i dag rost Kvickly for deres håndtering af medarbejderne. Hos politiet ser man med alvor på røverierne.

- Vi har indkaldt ekstra personale for straks at gå i gang med opklaringsarbejdet, siger Henrik Hyldig, Vagtchef, Nordjyllands Politi.

Røverne forsvandt i en sort Audi 1001, med nummerpladerne XT 53 743. Politiet vil gerne høre fra vidner, som har set hvor bilen blev af. Den blev stjålet i Løgstør torsdag aften.

De tre røvere beskrives således: 

Den ene røver bar mørkt tøj med hætte og sko af mærket Converse. Han bar handsker og havde en genstand i hånden, muligvis en pistol.

Den anden røver var iført sorte bukser og en sort Hummel-jakke med hvide striber på ærmerne. Han bar handsker og en hætte. Han havde en genstand i hånden, hvilket muligvis var en pistol.

Den tredje røver var iført mørke cowboybukser og en mørk jakke med prikker. Han bar hvide sko og havde en strømpe over hovedet.