Sagde nogen sportssommer? OL, Wimbledon og EM samler os

Ordet sportssommer går med god grund igen denne sommer. 

For der er meget at holde styr på for de sportsinteresserede. EM i fodbold, Wimbledon, OL og Tour de France er bare nogle af begivenhederne.

Det kan mærkes hos de nordjyske barer, hvor mange vælger at samles for at se sportsarrangementer. 

Onsdag klokken 21 spilles der EM-semifinale mellem England og Holland, og den kamp viser Irish House i Aalborg. De har også mærket sportsfeberen brede sig denne sommer.

- Det betyder virkelig meget. Vi er en sportsbar, og det har været et virkelig, virkelig godt EM, siger manager hos Irish House i Aalborg, Christopher Hall.

Andrew Stanfield er en af gæsterne, som onsdag aften er mødt op på Irish House. Han er selv englænder, men bor i Støvring. 

- Vi bliver flere englændere, som kommer herind og ser kampen i aften. Så det er bedre at se den sammen med andre landsmænd, end bare at sidde alene derhjemme og se kampen. 

Se hele indslaget herunder:

Ordet sportssommer - er allerede blevet nævnt flere gange denne sommer. Og det er med god grund. For sommeren er spækket med sport. EM i fodbold, Wimbledon og OL - er bare nogle af de begivenheder, der er i gang denne sommer. Og det kan mærkes på de nordjyske barer, der har masser af besøgende.

Seneste nyt

fra Nordjylland