LIGE NU:

Serritslevsagen: - Nu skal vi ud at handle

Detaljer fra afhøringerne af børnene i Serritslevsagen er kommet frem i anklager Michael Møller Hansens 105 siders lange procedure, som netop er blevet afsluttet ved Retten i Hjørring.

I Serritslevsagen er børnene blevet afhørt for lukkede døre, men i sin afsluttende procedure nævnte anklageren Michael Møller Hansen flere detaljer af de seksuelle overgreb, som den tiltalte far står anklaget for.

Det drejer sig om overgrebene på de nu 21 og 16-årige piger. Begge piger har uafhængigt af hinanden fortalt, at det altid startede med, at faren sagde, at de lige skulle ud at handle. Derefter kørte han af sted med pigen. Enten ud i en skov i Skanderborg, da familien boede der, eller også til familiens andet hus på Sæsingvej i Sæsing, da de boede i Serritslev.

Begge piger vidste godt, hvad der skulle ske, når de skulle med faren ud at handle. I begyndelsen gjorde de modstand, men han tvang dem til sex, så til sidst opgav de, og lod ham gøre det.

Ifølge anklagen var det først den ældste datter, som blev misbrugt. Da de blev afsløret af stedmoren, var det så den nu 16-årige datter, som det gik ud over. Hun skulle have været misbrugt omkring 20 gange.