LIGE NU:

SIAD melder sig under Fremskridtspartiets faner

Det islamkritiske parti med den nordjyske stifter Anders Gravers i spidsen bliver et parti i Fremskridtspartiet og skal nu hjælpe liste Z med at hente vælgererklæringer.

Stop Islamiseringen af Danmark, der har nordjyske Anders Gravers som både stifter og formand melder sig under Fremskridtspartiets faner og bliver et parti i partiet.

I en pressemeddelelse skriver Anders Gravers at SIAD har indset, at arbejdet med at indsamle de lidt mere end 20.000 vælgererklæringer, der skal til, for at blive opstillingsberettigede til Folketinget, er større end som så, men som en enhed under Fremskridtspartiet bliver det arbejde lettere

- Det gør det meget nemmere for os, for Fremskridtspartiet er blevet godkendt af Indenrigsministeriet til at indsamle vælgererklæringer og med den nye løsning hvor vi kan indsamle dem digitalt ved hjælp af NemID, letter det virkelig arbejdet.

- Jeg vil ikke sige, vi kan gøre det over en nat, men hvis vi kan mobilisere alle dem, der følger os på Facebook, og hvis de så hver i sær kan få en anden til at afgive deres vælgererklæring, så har vi 10.000 i overskud, siger Anders Gravers.

I SIAD's pressemeddelelse skriver partiet at det er sammen med flere andre små partier, man nu bliver en del af Fremskridtspartiet, men hverken Anders Gravers eller Fremskridtspartiets landsformand Niels Højland vil fortælle, hvilke partier, der er tale om.

- Det må de selv melde ud, men jeg kan sige, at der er tale om 3-4 stykker ud over SIAD og jeg kan også sige, at det ikke er Danskernes Parti eller andre nationalsocialister. Dem vil vi ikke have noget med at gøre, siger Niels Højland.

Anders Gravers og SIAD håber sammen med Fremskridtspartiet at kunne blive det parti til højre for Dansk Folkeparti, som en undersøgelse i januar viste at 13 procent af danskerne mener, der er plads til.

- Vi vil gøre noget ved landets problemer. Det snakker Dansk Folkeparti meget om at gøre, men de gør ikke noget ved det, siger Anders Gravers.

Ved det kommende folketingsvalg vil det nye parti Alternativet være på stemmesedlen, men også Nationalpartiet, der tirsdag annoncerede at digteren Yahya Hassan bliver kandidat på deres liste, arbejder for at samle de nødvendige 20.260 vælgererklæringer.

ferie lufthavn rejse

Rejserestriktionerne lempes markant: - Vil gøre en kæmpe forskel

def_thumb,50_percent

play Fredagsvejret: Solrigt i øst, skyet i vest

Brand Sødisbakke Mariger mulig påsat

play 27-årig anholdt: Brand i Mariager natten til fredag kan være påsat

40_percent

play Faldskærmskonkurrence forsinkes af dårligt vejr

ferie lufthavn rejse

Rejserestriktionerne lempes markant: - Vil gøre en kæmpe forskel

def_thumb,50_percent

play Fredagsvejret: Solrigt i øst, skyet i vest

Til forsiden

Til forsiden