LIGE NU:

Snak med os, Lynge

På vegne af Vesttribunen har Simon Gregersen sendt et åbent brev til AaBs sportsdirektør, Lynge Jacobsen, hvori han opfordrer til dialog.

Siden AaB hjemme tog imod FCK den 6. marts har der været stor debat om fansnes opførsel. Og siden hen har flere fanfraktioner for de største fodboldklubber i Danmark valgt at boykotte flere kampe.

Dette skete blandt andet i AaBs kamp mod Lyngby BK i søndag, hvor flere AaB fangrupper boykottede kampen. Men nu opfordrer Vesttribunens talsmand Simon Gregersen til dialog.

- Lad os, først og fremmest, fastslå at den opførsel, som FCK medrejsende tilskuere lagde for dagen, var langt over grænsen, kritisabel og problematisk. Derfor foreslår vi nu, at vi i fællesskab finder en løsning, der er mere holdbar og spiselig for alle parter. I denne sammenhæng kunne man forstille sig "round-table" debat, der inkluderer repræsentanter fra klubbens ledelse, sikkerhedspersonale, politi, eksperter på området og - sidst men absolut ikke mindst -
repræsentanter fra de aktive fans (såvel officielle som uofficielle), der berøres af disse tiltag, skriver Simon Gregersen i brevet.

I et åbent brev til Lynge Jacobsen skriver Simon Gregersen blandt andet, at han ikke forstår, hvorfor AaBs fans skal straffes for FCKs problemer.

- Fans af de andre 4 klubber skal registreres som følge af en episode der involverede folk med FCKrelationer. Hvorfor dog det? For at "please" FCK?, skriver Simon Gregersen.

Og han afslutter brevet med håb om yderligere dialog.

- Med forhåbninger om en konstruktiv og dialog-baseret fremtid takker jeg af for nu og venter i spænding dit
svar, skriver Simon Gregersen.

Du kan læse det åbne brev her.

PH 280120 IN Udlændingestyrelsen snyder Still

Awidas pas gjorde hende 10 år "yngre": Nu får hun endelig pension

brand thisted

Beboere var i livsfare, da 41-årig satte ild til ejendom – nu skal han flere år i fængsel

børnelufter

play Tinna ’lufter’ børn: Frikvarter for både børn og forældre

20201229-230743-L-1920x1920we

Restriktioner forlænges resten af vinteren, erfarer TV 2

PH 280120 IN Udlændingestyrelsen snyder Still

Awidas pas gjorde hende 10 år "yngre": Nu får hun endelig pension

brand thisted

Beboere var i livsfare, da 41-årig satte ild til ejendom – nu skal han flere år i fængsel

Til forsiden

Til forsiden