Sne kan drille morgentrafik

Foto: Mette Kristensen

Vejdirektoratet har ryddet de større veje i løbet af natten.

Mandagens mini-snestorm kan stadig tirsdag drille de nordjyske trafikanter.

Natten igennem har vejdirektoratet ryddet de større veje i landsdelen, og der kan således stadig være svært fremkommeligt på de mindre veje, ligesom der på både de små og store veje kan være særdeles glat på grund af sne os is.

DSB har tirsdag morgen aflyst fem tog mellem Frederikshavn og Aalborg. De sidste tog, der ikke går efter planen er regionaltoget fra Aalborg til Frederikshavn klokken 07.20 og regionaltoget fra Frederikshavn til Aalborg 07.22. Herfra forventer DSB at kunne køre med alle tog efter planen.

Flytrafikken til og fra Aalborg kan være ramt af forsinkelser. Det skriver lufthavnen selv på sin hjemmeside. Klokken 07.24 er blot en enkelt afgang forsinket. Det er Norwegians afgang til København, der forventes at lette klokken 9.10 og ikke 8.40, som planlagt.

Nordjyllands Trafikselskab melder om mulige forsinkelser på alle ruter, og har tirsdag morgen da også måtte lade ture udgå af køreplanen. Blandt andet kom rute 76 fra Hou mod Gandrup ikke af sted klokken 05.32 som planlagt.

Forsiden lige nu