Aalborg DH havde en bil på højkant i et lotteri. Men præmien blev aldrig udbetalt, og nu må vinderen nøjes med en brøkdel af bilens værdi. Foto: Ib William Christensen

Snydt for bilgevinst af Aalborg DH

En ung mand måtte se langt efter den bil, han havde vundet i håndboldklubbens lotteri.

23-årige Mathias Norup fra Aars forlod i går skifteretten i Aalborg med et løfte om at få 13.000 kroner af Aalborg DH.

Men han ville hellere have haft et løfte om at få den Toyota Yaris til 160.000 kroner, han havde vundet i Aalborg DHs lotteri i sidste måned.
Nu må han - som de andre kreditorer nøjes med at få otte procent af sit tilgodehavende. Og det er han sur over, oplyser DR Nordjylland.

- De blev ved med at sige, at bilen var betalt og selv om de gik konkurs, skulle jeg nok få min bil. Men hos Toyota i Hadsund forklarede de, at bilen hverken var bestilt eller betalt.

Men uanset om Aalborg DH ville eller kunne betale bilen, så nåede klubben forinden at standse sine betalinger og bede om en rekonstruktion. Og Mathias får kun en mindre sum penge i stedet for sin bil.

Klubejer Bjarne Brath siger, at da lotteriet blev sat i gang, troede alle, at klubben ville køre videre uden problemer.

- Og vi køber heller ikke noget, før vi ved om bilen er vundet eller ej. Jeg ved heller ikke, hvad der er sket hvornår, men det er sådan set også lige meget, siger Bjarne Brath.

Han siger, at han også er blevet skuffet - og det over, at Skat i går forsøgte at stoppe rekonstruktionen af Aalborg DH.

- Mathias Norup er så heldig, at det ikke har kostet ham andet end 100 kroner til en lotteriseddel. Jeg har mistet fem millioner - men alligevel forsøger det offentlige at få klubben til at gå konkurs - så jeg ved ikke, hvem der er mest skuffet her.

/ritzau/