Søger medvirkende til TV-serie: Kender du en vildmarkstype?

TV2 Nord søger deltagere, der er klar på at prøve kræfter med det primitive liv i den nordjyske natur. Hovedpræmien er en tur til toppen af Kilimanjaro.

Er du typen, der helst vil lune dig under tæppet i sofaen, nyde en dejlig kop chai latte med vanilje – og som gyser ved tanken om at sove udendørs?

Så skal du stoppe med at læse nu.

Er du derimod typen, der godt kan lide at teste sig selv, afprøve grænser og blive udfordret?

Så grib din telefon og send os en video. Fortæl os, hvorfor du skal være en af de 15 deltagere i TV2 Nords nye program Udfordringen, som bliver optaget over ti dage i september.

Læs mere om tilmelding på temasiden her.

I "Udfordringen" vil 15 deltagere blive trænet i bushcraft og friluftsliv af erfarne instruktører. De vil blive stillet over for en lang række opgaver og konkurrencer – både alene og i fællesskab.

Det hele foregår i den nordjyske natur.

Løbende vil deltagere blive sorteret fra, og til sidst står én tilbage - vinderen af Udfordringen, som udover titlen som outdoormester kan tage hjem med en billet til toppen af Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro.

00:47 Luk video

En oplevelse for livet

Chefinstruktør og leder af konkurrencen er Jon Lindberg, også kendt som Vildmarks-Jon. Han vandt den første sæson af ”Alene i Vildmarken” på DR.

- Det her er en enestående chance for at få en masse vilde oplevelser. Det bliver fedt, det bliver hårdt, og det bliver vildt, siger Jon Lindberg.

Jon Lindberg sad alene i et hjemmelavet shelter langt ude i vildmarken i Norge i 45 dage i første sæson af "Alene i vildmarken".

Vært på programmet er Robert Bedsted, som står bag en lang række friluftsprogrammer på TV2 Nord. Han er desuden tidligere professionel soldat – og buejæger.

- Man kommer hjem med en oplevelse for livet og en rygsæk fuld af nye færdigheder – uanset hvor langt man når i konkurrencen, siger Robert Bedsted.

Vært på programmet er TV2 Nords helt egen BS-type, Robert Bedsted.

"Udfordringen" optages fra 4. september til og med 13. september. Læs mere lige her: