Spænding i Metal Ligaen: Snæver sejr til Pirates, mens White Hawks taber

De to nordjyske ishockeyklubber spillede søndag deres anden kvartfinale i Metal Ligaen. Det blev til en sejr til Aalborg Pirates, mens Frederikshavn White Hawks atter må se sig slået af Esbjerg Energy.

Hvis nordjydernes negle er blevet en anelse kortere efter i dag, så er det ikke så underligt. Det var nemlig neglebidende spændende i søndagens to ishockeyopgør i Metal Ligaen.

Søndag tørnede Aalborg Pirates sammen mod Herlev Eagles, mens Frederikshavn White Hawks tog imod Esbjerg Energy på egen is i slutspilsseriens anden kamp.

Piraterne sejrer

Efter at Aalborg Pirates sejrede i den første slutspilskamp, var det som om, at Herlev Eagles havde fået blod på tanden til dagens opgør. Men de lod vente på sig.

Efter blot tre minutters spil kunne piraternes Mikkel Højbjerg slå pukken i nettet og skabe nordjysk 1-0 føring. Og han var ikke til at stoppe. Blot et halvt minut senere fordoblede Mikkel Højbjerg nemlig sin scoring til stillingen 2-0.

Inden pausen nåede pukken endnu engang ind bag Herlev Eagles målmand, og Aalborg Pirates gik derfor til pause med en solid tremålsføring.

Pludselig var det som om, at ørnene satte sine kløer i kampen. Efter to perioder var stillingen 3-3.

Der var spænding til det sidste. Men efter tredje periode vendte kampen, og de nordjyske pirater kunne tage bussen retur til Aalborg med endnu en sejr i bagagen.

Kampen endte 4-3, og Aalborg bragte sig derved foran 2-0 i kvartfinaleserien.

Dobbelt-nederlag til White Hawks

Endnu et drama udspillede sig i kampen mellem White Hawks og Esbjerg Energy. Efter to jævnbyrdige perioder blev tredje periode afgørende for slutresultatet.

Esbjerg Energy viste nemlig skarphed til slut og slog pukken i nettet til stillingen 2-4.

Høgene kom aldrig rigtig efter det, og stillingen 2-4 blev derfor også slutresultatet.

Frederikshavnerne tabte derved deres anden kamp i slutspillet.