LIGE NU:

Speedwaytalent endte på sygehuset under VM

Det nordjyske speedwaytalent Mikkel B. Andersen deltog lørdag aften i VM for U21-kørere, men VM’et endte på hospitalet for nordjyden.

Nordjyden Mikkel B. Andersen havde håbet på, at han ville ende i top fem til lørdagens speedway-VM for U21-kørere i England. Men desværre havde han ikke heldet med sig. I stedet blev han under det tredje heat kørt ned bagfra af favoritten Max Fricke fra Australien.

Australieren blev udelukket for løbet, men Mikkel B. Andersen var blevet slynget af banen med en topfart på 125 hm/t, og var derfor lidt svimmel efter styrtet. Nordjyden kørte dog videre i løbet, men i femte heat var han igen uheldig og blev endnu engang kørt ned bagfra. Derefter måtte han en tur på hospitalet.

Styrtene betyder, at speedwaytalentet må tage en pause fra sin sport i mindst et par uger, og til VM måtte han nøjes med en næstesidsteplads og to point.

- Det kan vanskeligt gå værre næste gang, når den anden af de tre VM runder køres 16. september i Pardubice i Tjekkiet, siger Mikkel B. Andersen.