Genrefoto. Foto: Nils Meilvang / Ritzau Scanpix (Arkivfoto)

Større færdselskontrol fører til 45 sager

Færdselsafdelingen hos Nordjyllands Politi var torsdag en tur i Østhimmerland.

På mandag rammer vi uge 29, og det betyder som regel en hel del færdselskontrol i særligt området omkring Skagen, men allerede i går var færdselsafdelingen hos Nordjyllands Politi ude at stoppe et stort antal bilister i den sydlige del af regionen.

Færdselskontrollen fandt primært sted flere steder i Østhimmerland, blandt andet ved Hadsund og Mariager. En del politibiler og flere motorcykekbetjente fra Nordjyllands Politi var en del af færdselskontrollen.

Læs også Håndboldklub indgår forlig i skattesag

- Vi er er endt ud med omkring 45 sager. Kontrollen er fundet sted torsdag sidst på eftermiddagen og så først på aftenen, fortæller politikommissær ved færdselsafdelingen hos Nordjyllands Politi, Henrik Hyldig Nielsen, til TV2 Nord. 

De omkring 45 forseelser.

- To er sigtet for spirituskørsel.

- En er sigtet for narkokørsel.

- Flere er sigtet for at tale i håndholdt mobiltelefon, kørsel uden sikkerhedssele, trafikfarlige forseelser og hastighedsoverskridelse.

- En del knallerter er også blevet stoppet på grund af for høj fart, og det er efterfølgende konstateret, at der er lavet konstruktive ændringer ved knallerterne, altså der er pillet ved motoren. 

 

- Umiddelbart afviger det ikke, fra hvad vi normalt finder ved sådan en kontrol her, siger Henrik Hyldig Nielsen.  

Læs også Betjente på færdselskontrol havde alt for meget at lave: 100 sager på to dage