Foto: Michael Andersen (Arkiv)

Stor ordre til Victor A/S i Frederikshavn

En stor ordre fra det tyske skibsværft i Flensburger Schiffbau Gesellschaft (FSG). Det betyder flere ansatte til den nordjyske virksomhed.

Victor A/S, der leverer løsninger inden for offshore, marine og energi, har de seneste år satset målrettet på sine evner inden for avanceret svejsning af rørsystemer til højtryk og ædle metaller. Dette skarpe fokus har nu medført en ordre fra FSG. Det skriver kanalfrederikshavn.dk.

- Vi er stolte over den her ordre, for den viser virkelig, at vi i sin tid traf den rette beslutning i forhold til, at vi fremadrettet skulle have et stort fokus på netop avanceret svejsning til højtryk og ædle metaller, udtaler administrerende direktør Ole Nygaard.

Arbejdet er påbegyndt og forventes afsluttet i andet kvartal af år 2016. Der er estimeret 50.000 arbejdstimer på værkstedet i Frederikshavn og på skibsværftet i Flensborg.

- Ordren har allerede ført til ansættelser på funktionærsiden på vores kontor i Frederikshavn, og vi forventer ligeledes en stigende beskæftigelse i vores værksted, udtaler en tilfreds Ole Nygaard, til kanalfrederikshavn.dk.