LIGE NU:

Storgaard vandt Weber Masters

Flere end 200 tilskuere fulgte finaledagens spil i Weber Masters i Brønderslev Golfklub og blev vidne til en nervepirrende afslutning med flere mulige vindere.

Knud Storgaard kunne i eftermiddag indtage pladsen øverst på sejrspodiet for at modtage en fortjent præmiecheck på 51.000 kroner efter en vellykket turnering, hvor Weber rundhåndet forsynede såvel spillere som tilskuere med lækkerier fra grillen.

Storgaard sluttede sammenlagt i to under par og vandt med tre slag foran svenske Gustav Adell og fire slag foran Danny Sejer Jørgensen, Peter Ankersø, John Davies og Lars Edvinson.

Med et flot birdieputt fra fem meters afstand på 17. og en sikker to-putt-par på 18. kom Storgaard tre slag under par på dagens sidste ni huller. Det bragte ham to under par totalt og alene i front.

Gustav Adell lignede ellers længe en vinder. Han spillede de svære første ni i to under par med en to-putt-birdie på det 528 meter lange hul 3 og yderligere en birdie på hul 4. Adell førte efter ni huller, men lavede så tre bogeys på vejen hjem, idet han missede green på 13., 15. og 16.

I tredje førerbold kæmpede Danny Sejer Jørgensen sig langsomt op i feltet. Med et fire meter langt putt på 17. hul reddede han en par, men et misset putt fra lidt kortere afstand på hul 18 kostede den delte andenplads, og Jørgensen slutter dermed som nævnt på en delt tredjeplads.

Peter Ankersø indledte dagen med at redde sin par på første hul efter et bunkerbesøg og et langt putt, men derefter blev putteren kold og et par tre-putts satte en stopper for esbjergenserens chancer.

John Davies førte efter at have sat banerekord i anden runde, men havde en dag præget af op- og nedture med to birdies og tre bogeys på de første ni huller. Davies havde dog længe udsigt til at vinde turneringen, men et besøg i buskene på hul 13 efterfulgt af et slag, der gik i vandet, gav en doublebogey og dermed var også hans vinderchancer sat over styr.

Knud Storgaard spillede turneringen igennem meget sikkert fra tee til green. I første og tredje runde lavede han kun en enkelt bogey, og det blev en 68'er begge dage. På finaledagen gav Storgaard indtryk af at være særdeles afslappet og fokuseret. Efter en sandwich i Webers telt ved 10. tee tog spillet fart med birdies både på hul 10 og 12, og med endnu en birdie på 17. sikrede han sig sejren i sikker stil.

Brønderslevbanen viste sig at være en hård prøve for spillerne, og det er ikke tilfældigt, at majoriteten af spillerne øverst på resultattavlen er erfarne tourspro'er. Ingen af banens huller blev spillet under par, når gennemsnittet udregnes for hele turneringen, og især hul 6 voldte spillerne problemer.

Turneringens bedste amatør blev svenske Jens Fahrbring, der gik en flot afslutningsrunde i 67 slag og sluttede på en delt syvendeplads.

Næste turnering på Scanplan Touren er Himmerland National ProAm, som afvikles fra den 14. - 16. september.

40_percent

play Alle kan nominere: Hvem er din kandidat til til Årets Nordjyde?

Nordjyllands beredskab brand 112 genrebillede

Efterladte genstande på komfur forårsagede brand i Aalborg

håndbold2

play Kortfattet håndbolddirektør efter semifinalesejr: - Det er svært at fatte, men det er sandt

2 figurer

play Enorme kunstværker: Fem nye Aalborgensere står klar på Stjernepladsen

40_percent

play Alle kan nominere: Hvem er din kandidat til til Årets Nordjyde?

Nordjyllands beredskab brand 112 genrebillede

Efterladte genstande på komfur forårsagede brand i Aalborg

håndbold2

play Kortfattet håndbolddirektør efter semifinalesejr: - Det er svært at fatte, men det er sandt

Til forsiden

Til forsiden