Studienævn efterlyser grupperum på AAU

I et åbent brev til rektor Finn Kjærsdam på Aalborg Universitet efterlyser de studerende flere grupperum til deres projektarbejde.

Studienævnet holder rektor fast på det, han selv lovede, da han tiltrådte som rektor i 2005.

Dengang sagde Finn Kjærsdam blandt andet, at ??vi kunne godt bruge yderligere energi på at forbedre rammerne for de studerendes daglige liv, for studenterhuset og for at sikre grupperum til alle projektgrupper.?

Og det er især den sidste del af sætningen, som de studerende hæfter sig ved i dag.

Ifølge Kasper Munk Rasmussen, der er formand for studienævnet på Humanistisk Informatik deles studierne Psykologi og Humanistisk Informatik om fire egentlige grupperum.

Der er hvert år cirka 100 grupper på de to studier, og Kasper Munk Rasmussen påpeger derfor, at der er meget langt op til visionen om grupperum til alle.

- Grupperummene er vores væresteder, hvor vi kan fordybe os i projektarbejdet ? og projektarbejdet er netop grunden til, at mange af os har valgt Aalborg Universitet og Aalborg som by frem for København eller Århus. En forudsætning for vellykket projektarbejde er gode fysiske rammer, hvor der er ro til at arbejde koncentreret, skriver Kasper Munk Rasmussen i det åbne brev.

Forsiden lige nu