Team Løgstør tæt på sejren

Team Løgstør - Cycling for health gør det fortsat godt i Norges største etapeløb. Daniel Foder besatte tredjepladsen på fjerde etape.

Daniel Foder kørte sig ind som nummer tre på fjerde etape af norske Ringerike GP. Han blev således bedste dansker på dagens etape.

Team Løgstør fik to ryttere på podiet i Hønefoss, i det Benjamin Justesen forsvarede sin prikkede bjergtrøje, som han har haft siden løbets første etape.

Løbets 4. etape på 176 km fra Hønefoss og tilbage til Hønefoss blev en hård etape, hvor varmen og fjeldene endnu engang generede de efterhånden trætte cykelrytterben.

Tidligt på etapen kørte et 8-mandsudbrud uden deltagelse af Team Løgstør og flere af de andre stærke hold.

Team Sparta Praha styrede stille og roligt hovedfeltet. Med ca. 25 km til mål blev gruppen hentet og finalen blev for alvor indledt.

Ca. 15 km før mål skulle rytterne op af den sidste stejle stigning. Her forsøgte en velkørende Daniel Foder sig. Han kom alene over stigningen og som bi-gevinst tog han dermed de fleste point i bjergspurten.

Efter et par kilometer måtte han dog opgive forsøget og valgte at lade sig falde tilbage til flere små grupper. Etapen endte med at ca. 30 ryttere samlede sig i front og at placeringerne skulle afgøres blandt disse.

I spurten klarede Foder sig flot, men måtte se sig besejret af de to lynhurtige nordmænd fra Team Joker Bianchi.

I den samlede stilling rykker Daniel Foder en enkelt plads frem til en 7. plads inden løbets 5. og sidste i øvrigt meget hårde etape.