LIGE NU:

Telenor fyrer 138 ansatte i Danmark

Telenor Danmark skærer antallet af ansatte med 13 procent i forbindelse med stor sparerunde. Medarbejderne i Aalborg blev orienteret om planen i dag.

Telenor skal igennem en stor sparerunde og fyrer 138 ansatte i Danmark. 150 ledige stillinger genbesættes ikke, mens 38 stillinger bliver outsourcet, oplyser selskabet. Ifølge seniorrådgiver i kommunikationsafdelingen, Tom Lehn-Christiansen, kan man onsdag ikke sige hvor mange der bliver berørt i Aalborg.

Samlet skal spareplanen reducere antallet af ansatte med 13 procent inden udgangen af 2013. Det er en del af Telenors nye strategi, siger Telenor Danmarks administrerende direktør, Marek Slacik, i en pressemeddelelse.

- I dag indleder Telenor en længere rejse, som først afsluttes i 2016. Til den tid har vi en ny, enkel og robust virksomhed.

- Vi vil målrettet søge forenkling både for vores kunder og for os selv, da enkle processer er en forudsætning for at drive en profitabel virksomhed og for at levere den bedste kundeoplevelse, siger Marek Slacik.

Telenor opretter samtidig med fyringerne cirka 50 nye stillinger. Det skal ifølge selskabet ske for at sikre de rette kompetencer til at implementere den nye strategi.

Nedskæringerne er ifølge Telenor tilrettelagt, så antallet af afskedigelser holdes på et minimum. Det er ifølge Telenor faldende indtjening som følge af hård konkurrence på det danske telemarked, der er baggrunden for spareplanerne og den nye strategi.

Marek Slacik beklager, at der skal siges farvel til gode kolleger.

- Det er en beslutning, som er ekstremt svær at træffe, men den er nødvendig for at reducere vores omkostninger og gøre plads til nye kompetencer, som skal bidrage til at bære os igennem den transformation, vi har indledt, siger Marek Slacik.

Den nye strategi går ifølge selskabet ud på, at Telenor skal koncentrere sig om de eksisterende kunder frem for at fokusere på at kapre nye kunder.

- Indtil i dag har vi fokuseret på at få nye kunder for næsten enhver pris. Det laver vi om på nu. Vi skal i stedet tiltrække nye kunder ved at øge loyaliteten og tilfredsheden blandt vores to millioner eksisterende kunder.

- Det vil vi blandt andet opnå ved at give vores eksisterende kunder markedets bedste dataprodukter på et netværk, der i år bliver enestående godt i kraft af alle vores investeringer i både 4G og markant bedre 3G-dækning, siger Marek Slacik.

Nordjyllands beredskab  falck brand brandbil 112 genrebillede

Våd nabohjælp: Slamsluger forhindrede større brand på autoværksted

Allan Busk

play Analyse: Allan Busk er fortsat som katten på vejen - helt sin egen

Leon Sebbelin

play Borgmester hilser stemmeslugers comeback velkomment: - Jeg skred ikke ud af stolen af overraskelse

140521 19 IN Luksusbaby og lantidsledige.00_02_56_03.Still001

play Kathrine havde det svært i skolen: Nu er hun teamleder

Nordjyllands beredskab  falck brand brandbil 112 genrebillede

Våd nabohjælp: Slamsluger forhindrede større brand på autoværksted

Allan Busk

play Analyse: Allan Busk er fortsat som katten på vejen - helt sin egen

Til forsiden

Til forsiden