LIGE NU:

Thisted vil op igen

Thisted FC har haft en skidt sæson, hvor holdet har kæmpet for overlevelse. Nu er målet at blive tophold i 2. division og på længere sigt at komme tilbage i 1. division.

Med tre kampe tilbage af sæsonen ligger Thisted FC ikke særligt imponerende på en 11.-plads i 2. division. Det er lykkedes at sikre overlevelse i divisionen, men holdet er ikke tilfreds med den snart overståede sæson.

- Vi startede jo med at melde ud, at vi ville være med til at præge rækken, og vi må sige, at det er gået lige modsat, siger Thisted FC's Daniel Kristensen.

Søndag tabte holdet 1-2 til Søllerød-Vedbæk og lignede ikke et hold, der har ambitioner om at komme tilbage i toppen af rækken.

Men det har man i Thisted. I 2010 rykkede holdet ud af 1. division, og holdet stiler mod at spille med om oprykning inden for en overskuelig fremtid.

- Med et setup som vi har her i Thisted, så skal vi som minimum op og præge toppen af 2. division. Og på længere sigt vil vi også gerne tilbage i 1. division, men det bliver ikke de første 2-3 år, siger Thisted FC's assistenttræner, Henning Pedersen.

Ifølge Daniel Kristensen, er en af nøglerne til succes, at holdet bliver mere stabilt i de kommende sæsoner, og så har han stor tiltro til de unge spillere, klubben er i gang med at udvikle.

- Vi har så meget talent i klubben. Vi har U17- og U19-division, og vi har dygtige trænere, som kan gøre dem endnu bedre. Vi har også allerede dygtige unge spillere på 2. divisionsholdet, og vi ældre skal hjælpe dem med at få det sidste løft, siger Daniel Kristensen.