LIGE NU:

Thorning på nordjysk visit

Socialdemokraternes statsministerkandidat Helle Thorning-Schmidt besøgte i dag Nordjylland for første gang i denne valgkamp. Det skete med et besøg på Aalborg Sygehus.

Helle Thorning-Schmidt besøgte i dag akutmodtagelsen og kræftafdelingen på Aalborg Sygehus. Her fik statsministerkandidaten lejlighed til at hilse på de nordjyske vælgere.

Ved besøget på kræftafdelingen fik socialdemokraten mulighed for at følge en strålebehandling. Og på akutmodtageafdelingen mødte hun hele tre socialdemokratiske vælgere samlet på bare en stue. Denne stue blev af statsministerkandidaten hurtigt døbt "Rød stue".

Besøget blev fulgt tæt af patienterne på de forskellige afdelinger.

- Det betyder meget for mig, at se personen foran mig og se, hvem hun i virkeligheden er. Hun var meget stille og rolig, siger René Boddum Jensen.

Ulla Kristensen havde også forberedt sig på mødet med spidskandidaten - for selv om man er sengeliggende med kræft, kan man godt tage sig pænt ud, når der kommer besøg. Ulla Kristensen havde derfor taget lidt ekstra mascara på inden mødet med Helle Thorning-Schmidt.

- Jeg synes, det er godt hun kommer rundt. Det er helt sikkert. Selvfølgelig er der valgkamp, men det viser også en interesse for os i sundhedssystemet, siger Ulla Kristensen.