Foto: TV2/Nord

Tinkoff er skuffet efter Valgrens styrt

Tinkoff direktøren ærgrer sig over nordjyden Michael Valgrens styrt ved VM i Richmond, USA.

Den nordjyske cykelrytter Michael Valgren forårsagede søndag et styrt på Tinkoff-Saxo-holdet under holdtidskørslen ved VM i Richmond i USA. Det skriver TV2 Sporten.

- Vi er alle sammen meget skuffede efter mange dage med perfekt træning og opladning. Ingen giver Valgren skylden for styrtet, da vi ved, at den slags kan ske på disse flade holdtidskørsler, siger sportsdirektør Sean Yates til Tinkoff-Saxos hjemmeside.

Da holdet var noget ud til anden split-tid, ramte Michael Valgren et hjul foran og styrtede. Mick Rogers, der sad på hjul efter Valgren, ramte asfalten hård sammen med den nordjyske ryttere. Farten var omkring 60 kilometer i timen.

- Så det er klart, at det var et slemt styrt, men heldigvis er intet brækket, siger Sean Yates.

Sportsdirektøren skriver, at danskere var på "sin grænse", og da han var nogle meter bagud, så kan det være, at han mistede koncentrationen i et sekund. Michael Valgren undskylder sit

Michael Valgren har efterfølgende været på Twitter for at undskylde sit styrt over for holdet og især Michael Rogers. [color=#1e1e1e" face="helvetica, sans-serif][/color]

Sejren ved VM gik til cykelholdet BMC. Tinkoff-Saxo kom ind over målstregen otte minutter senere, og måtte tage til takke med 27. og sidstepladsen.