Foto: Nils Mejlvang, Scanpix.

Tjekkede Lotto-kupon og gik i seng:: Ny nordjysk Lotto-millionær tager det ganske roligt

Der var både høj sol og klingende mønt til en mand i Nordjylland i lørdags, for mens han var ude i solen, blev han nemlig udtrukket i Millionærgarantien i Lotto, så en million kr. trillede lige ned i foret.

Mange ville nok hoppe højt og juble, hvis det var dem, der var så heldige, men når man i Nordjylland vinder en million kr., så sover man lidt på det, før man kontakter Danske Spil. Det var i hvert fald sådan manden, der er i slutningen af halvtredserne håndterede det, da han vandt i lørdags.

- Vi tager det helt roligt. Jeg er nordjyde, så jeg render ikke væk i vildskab, siger han, der ønsker at være anonym.

Han var ved at isolere sit sommerhus og efter aftensmaden, satte han sig lige til computeren og tjekkede sine mails. Dér kunne han se, at der lå en mail fra Danske Spil, som ønskede ham tillykke med gevinsten på en million kr.

Nu var det blevet sent på aftenen, så han lagde sig til at sove og ringede først mandag morgen til Danske Spil og fik bekræftet gevinsten.

Ligesom han ikke har rendt rundt i vildskab, så er det heller ikke nye biler eller dyre rejser, pengene skal gå til.

- De fleste af pengene kommer bare ind på kontoen, og så har vi betalt vores boliglån ud. På den måde har vi fået et væsentligt større rådighedsbeløb i hverdagen. Det gør det hele lidt nemmere, så på den måde var det da en fed ting, siger han.

Den heldige millionær har haft sin kupon i 15-20 år og spillet for ca. en halvtredser om ugen, og han har vundet i  Millionærgarantien, hvor der udtrækkes to vindere af hver en million kr. blandt dem, der har spillet Lotto.