LIGE NU:

Tom K: Jeg stopper karrieren

Den nordjyske racerkører har på et pressemøde i København annonceret, at han stopper karrieren.

Det bliver ikke til mere end de ni Le Mans-sejre, som der står skrevet på Tom Kristensens CV. Den 47-årige nordjyde har på et pressemøde i København netop meddelt, at han stopper karrieren. Han fortsætter som ambassadør hos Audi, hvor han blandt andet skal stå for arbejdet med talenter i teamet.

- Det her er det helt rigtige tidspunkt at stoppe min karriere inden for motorsporten, sagde en tydeligt påvirket Tom Kristensen.

- Jeg kunne godt have fortsat, men det er det helt rigtige tidspunkt. Det er en lykkelig dag. Hvis jeg kunne gøre det hele om igen, ville jeg ikke ændre en eneste beslutning.

- Jeg føler fortsat, jeg er i relativ god form - både i og uden for bilen. Det gør beslutningen endnu mere rigtig for mig. Jeg kunne godt have fortsat men det er det helt rigtige tidspunkt at stoppe med at sidde i cockpittet, sagde han. .

- For at citere Allan Olsens sang, så har han tænkt sig om en ekstra gang og fortryder intet, sagde Tom Kristensen.

- Jeg kan ikke nævne alle, men jeg vil gerne sige tak til alle, der har støttet mig. Motorsport er en holdsport, teamwork, og jeg kan ikke nævne alle dem, jeg skylder en tak.

- Tak til fans, der hele tiden og altid har støttet mig gennem godt og skidt, det har betydet utroligt meget for mig. Jeg har været stolt af at se et hav af Dannebro til løbene. Et rigtigt stort og nordjysk tak.

Tom Kristensen skal den 30. november køre sit sidste professionelle motorløb i karrieren i Brasilien.

47-årige Kristensen havde i alt 25 aktive år i professionel motorsport. Han blev født i Hobro i 1967 og voksede stort set op på gokartbanen i Mou.