Tom K. og Linnemann nomineret til årets bedste

De to nordjyske racerkørere Le Mans-kongen Tom Kristensen og rallycross talentet Ulrik Linnemann er begge nomineret til Årets Banekører ved Danish Motorsport Award 6. februar.

Tom Kristensen er nomineret til hædret for blandt andet for sin sjette sejr i det amerikanske 12-timers løb på Sebring og andenpladsen i 2012-udgaven af 24-timers løbet Le Mans.

Mens Tom Kristensen hører til blandt motorsportens største stjerner, så er Ulrik Linnemann først nu i gang med at skabe sig en international karriere.

Linnemann er nomineret til Årets Banekører for sin indsats i EM-serien i rallycross, hvor nordjyden trods et spinkelt budget blandede sig i topstriden om europamesterskabet, og Ulrik Linnemann formåede i løbet af sæsonen at vinde to EM-afdelinger.

Udover Kristensen og Linnemann er også Kevin Magnussen og Nicki Thiim nomineret til Årets Banekører.

I kategorien Årets Road Racing-kører er nordjyske Christoffer Gøth en af de fire kandidater. Christoffer Gøth kører for Team Solhaven Roadracing, og han formåede i sin blot anden sæson som A-kører at drøne helt til tops og vinde det danske mesterskab i Supersport 600.

Priserne uddeles ved et stort galla show i København 6. februar.